GRAND HOTEL 4* BANSKO

 

 

 

8 – ми Декември
Пакет цени за 2 / 3 ноќевања

 

Пакет 1: 3 ноќевања со појадок и вечера – 77 евра по лице

Пакет 2: 2 ноќевања со појадок и вечера – 59 евра по лице

 

ЗАДОЛЖИТЕЛНО:

  • Tуристичка такса од 1 еур по лице на ден;