ТУРИСТИЧКИ УСЛУГИ

Туристичката агенција Травео Ви ги нуди следните услуги: туристички аранжмани во земјата и странство; приватно и хотелско сместување; патничко осигурување; еднодневни екскурзии; автобуски билети; крстарења; rent a car услуги и сите други услуги од туристичката индустрија

Искуство

Долгогодишното искуство во туризмот, професионализмот и доверливите партнери ни овозможија самоуверено да делуваме

Професионализам

Нашата цел е да се доближиме до клиентите што ги користат нашите услуги, пријателски расположени, но професионално подготвени

Точни и навремени информации

Ние го цениме Вашето време… Со нас секогаш ќе добиете брзи и точни информации

 

Патувањето е најголемо богатство… Патувањето нè исполнува. Не прави побогати со знаење, искуства и спомени. Нема ништо поубаво од проучување на нови места, историја, откривање на нови навики, вредности, култури, убавини…